Soehnle 63340 Cantar baie

Soehnle 63340

Soehnle 63340 Cantar baie

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Soehnle: Soehnle Cantar baie

Tanita BC-570 Cantar baie 350,00 RON Tanita BC-570 Beurer BF 100 Cantar baie 445,00 RON Beurer BF 100 Omron BF-511 Cantar baie de la 590,99 RON Omron BF-511 Salter 9141 Cantar baie de la 109,99 RON Salter 9141
Descrierea produsului
Tip cantar baie Cantar baie digital
Cantar pentru bebelusi Nu
Greutate suportată 150 kg
Cântar smart Nu
Calculator (BMI) Indice de masă corporală Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Cantarul electronic corporal Soehnle Web Connect  este ideal pentru persoanele care isi doresc sa ramana in forma. Cantarul de analiza corporala  Web Connect de la Soehnle ne ofera posibilitatea sa masuram valori precum greutatea, continutul de grasimi corporale si apa, masa musculara si indicele de masa corporala si sa le transmitem la portalul de fitness  Soehnle Online.

Aplicatia poate fi umarita pe iPhone, PC, tableta sau smartphone si in doar cateva secunde veti primi o documentatie precisa a evolutiei dumneavoastra. Aplicatia este gratuita si compatibila cu Soehnle Fitness si Apple Health, cu web box si cablu network inclus.

Cantarul Soehnle Web Connect prezinta o capacitate de masurare de pana la 150 kg si o suprafata fabricata din sticla securizata, extrem de rezistenta. Este perfect pentru intreaga familie, deoarece poate retine in memorie pana la 8 persoane.

Greutatea este afisata pe ecranul LCD, iluminat.

Pornirea cantarului este automata.

Detalii produs
Greutatea cantarita este de max. 150 kgPrecizie de cantarire de pana la 100 gDimensiuni (Lxlxh)cm : 30.5 x 30.5 x 2.5



Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.