Joycare JC436

Joycare JC436

Joycare JC436

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (07.03.2017): 166,60 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Joycare: Joycare Aparat masurat grasime

Descrierea produsului
Analizor corporal si cantar digital Joycare JC-436 (greutate, apa, grasime) CALCULEAZA PROCENTUL DE GRĂSIME  ŞI APĂ DIN ORGANISM

MODIFICAREA PROCENTULUI DE GRĂSIME ÎN TIMPUL ZILEI
Nivelul de hidratare a corpului, stilul de viaţă şi obiceiurile zilnice, pot avea influenţă asupra rezultatelor procentului de grăsime corporală. O măsurare efectuată în primele ore ale dimineţii, va calcula un procent de grăsime mai mare deoarece corpul tinde să fie deshidratat după o noapte lungă de somn.
Pentru o citire mai precisă şi pentru a putea compara diferitele rezultate, vă sfătuim să utilizaţi produsul la aceeaşi oră în fiecare zi şi în aceleaşi condiţii.
Înainte de a efectua măsurarea este important prin urmare să ţineţi cont de următoarele:
 • după ce aţi făcut baie, procentul poate fi mai scăzut
 • după ce aţi mâncat sau băut, procentul poate fi mai mare
 • în timpul ciclului menstrual al femeii, măsurările ar putea fi neregulate
 • procentul de apă al organismului poate scădea după o perioadă de boală sau după o activitate fizică intensă: aceste condiţii produc o transpiraţie mai abundentă în comparaţie cu stările normale.

CE REPREZINTĂ PROCENTUL DE APĂ DIN CORP
Procentul de apă prezent în corpul uman corespunde cantităţii de lichide exprimată în procente, în raport cu greutatea totală a individului şi este calculat pe baza unei formule ştiinţifice specifice, utilizată şi de experţii dieteticieni. Este important să ştiţi că apa din organismul dumneavoastră are o funcţie fundamentală şi se află în orice ţesut şi organ: corpul nostru este format din circa 50-65% apă. Mulţumită acestui cântar puteţi ţine sub control procentul de apă care este fundamental pentru funcţionarea corectă a organismului nostru. Valorile procentuale de apă prezente în corpul unui individ sănătos sunt următoarele:
 • FEMEI de la 45-60%
 • BĂRBAŢI de la 50-65%

MODIFICAREA PROCENTULUI DE APĂ ÎN TIMPUL ZILEI
În scopul de a obţine o măsurare de încredere, vă sfătuim să vă măsuraţi procentul de apă seara (înainte de cină); în cadrul acestui orar nivelul de hidratare este mai regulat. În orice caz, pentru a putea compara diferitele măsurări, vă sfătuim să respectaţi întotdeauna orele stabilite. Procentul de apă tinde să fie inferior dacă este determinat dimineaţa, aceasta se întâmplă deoarece corpul se dezhidratează în timpul somnului dar mai ales deoarece lichidele tind să se concentreze în trunchi în timpul nopţii (în timpul zilei sunt redistribuite omogen în corp mulţumită forţelor de gravitaţie). Factorii ce tind să modifice procentul de apă sunt: somnul, consumarea de mâncare şi / sau  băuturi, activitatea fizică, dacă faceţi baie, consumarea de medicamente, stările fizice şi urinarea.   Funcţia de control al greutăţii
Poziţionaţi cântarul pe o suprafaţă plană şi stabilă (nu vă sfătuim să-l poziţionaţi pe covor).
Cântarul următor se aprinde prin apăsare Urcaţi-vă cu amândouă picioarele pe cântar pentru a determina greutatea
Selectaţi unitatea de măsură cu ajutorul tastei din apropierea compartimentului pentru baterii. Alegeţi între kg / lb / st.
Urcaţi pe cântar şi stabilizaţi greutatea distribuind-o în mod uniform pe picioare. Aşteptaţi până când numărul de pe ecran s-a stabilizat şi nu mai pâlpâie.
Cântarul se stinge în mod automat după câteva secunde în care nu este utilizat. Funcţii bodyfat şi bodywater
Apăsaţi tasta SET pentru a începe procedura de introducere a datelor personale
Când pe ecran apare P1 alegeţi unul dintre profilul utilizatorului între 0 şi 9 utilizând tastele săgeată. Numărul aferent de profilul începe să pâlpâie şi trebuie să apăsaţi din nou tasta SET pentru a confirma Profilul număr pe care doriţi să-l utilizaţi (cântarul poate memora datele pentru 10 persoane).
Selectaţi bărbat sau femeie cu tastele săgeată. Simbolul aferent sexului începe să pâlpâie. Apoi apăsaţi tasta SET pentru a confirma.
Configuraţi vârsta (10-80) cu tastele săgeată. Înscrisul şi numărul aferent încep să pâlpâie. Apăsaţi apoi tasta SET pentru a confirma
Configuraţi înălţimea (100-240 cm) cu tastele săgeată. Numărul începe să pâlpâie şi apoi apăsaţi SET pentru confirmare.
La sfârşitul acestor operaţiuni, ecranul va afişa datele aferente înălţimii, vârstei şi 0.0 kg. Controlaţi rezultatele măsurării
Urcaţi-vă pe cântar (fără încălţări) poziţionând picioarele pe electrozi. Păstraţi o poziţie dreaptă şi echilibrată. Cântarul va măsura procentul de grăsime şi apă din corp, care vor apărea pe ecran în câteva secunde.  
 • Butoane prin atingere (Touch sensor)
 • Capacitate maximă: 150 kg
 • Diviziune: 100g
 • Unitate de măsură a greutăţii: kg / lb / st
 • Unitate de măsură a înălţimii: cm
 • Diviziune grăsime corporală: 0.1%
 • Diviziune apă corporală: 0.1%
 • Vârstă: 10-80 ani
 • Ecran LCD
 • Memorie: 10 utilizatori
 • Indicator baterii consumate
 • Indicator de supraîncărcare
 • Baterie: 1 x CR2032 (bateria de test este inclusa)
 • Ecran mare 8,2 x 4,3 cm (usor de citit)
 • Platforma 30 x 30 x 1,7 cmProducator : Joycare

Garantie : 2 ani
Denumiri similare la Aparat masurat grasime Joycare JC436: JC 436
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^